aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕπιμένουν και κάνουν υπομονή

Επιμένουν και κάνουν υπομονή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τις προσθήκες των Βινίσιους και Μπάρμπαρο, στον Απόλλωνα εντείνουν τις προσπάθειες για την απόκτηση του Αλεξάντερ Βόλοβικ. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός έχει στα χέρια του την πρόταση των κυανόλευκων και αναμένεται σύντομα πως θα δώσει την απάντησή του.

Ο ποδοσφαιριστής, όπως λένε στην ομάδα της Λεμεσού, διατηρεί συμβόλαιο με τη Σαχτάρ το οποίο προβλέπει υψηλές οικονομικές απολαβές, κάτι που αυτομάτως καθιστά τη μετεγγραφή του στον Απόλλωνα αρκετά δύσκολη. Οι κυανόλευκοι όμως αποφάσισαν να περιμένουν τον Βόλοβικ.

Σε περίπτωση απόκτησής του θα συμπληρώσει τον επιτρεπόμενο αριθμό των 15 ξένων και κοινοτικών. Οι προσθήκες δεν θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση του Ουκρανού ή κάποιου άλλου κεντρικού αμυντικού, καθώς θα αποκτηθεί και ένας ποδοσφαιριστής κάτω των 21 ετών που θα μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β’.

Την ώρα που το κεφάλαιο του Βόλοβικ παραμένει ανοικτό η τεχνική ηγεσία προσπαθεί να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους ποδοσφαιριστές. Ο Πέδρο Εμανουέλ, έχει πολύ καλούς παίκτες στη διάθεσή του και μπορεί να εργαστεί σε εκείνα τα αγωνιστικά στοιχεία που στέρησε η ομάδα του στη λήξασα σεζόν ώστε να τα βελτιώσει ή να τα εξαλείψει.

Είναι από τους λίγους προπονητές στην Κύπρο που τη δεδομένη περίοδο έχει έτοιμες επιλογές σε όλες τις θέσεις. Πιο σημαντικό όμως από τις επιλογές που έχει ο τεχνικός του Απόλλωνα, το γεγονός πως πρώτος μαζί με τον πρόεδρο, έχουν θέσει τους στόχους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γιατί μόνο ο προπονητής ορίζει τους στόχους, αφού αυτός γνωρίζει καλύτερα και τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Και ο Πέδρο Εμανουέλ έχει τονίσει στους παίκτες του, αλλά και δημοσίως (μετά την κατάκτηση του κυπέλλου) πως ο επόμενος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Στον Απόλλωνα έχουν μάθει να ζουν με την πίεση του πρωταθλητισμού και κρίνουν πως έφτασε η ώρα για να κατακτήσουν τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ