aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕπικός Τσόρνιγκερ: «Πες μου πότε θα νικήσουμε να πάω να στοιχηματίσω»

Επικός Τσόρνιγκερ: «Πες μου πότε θα νικήσουμε να πάω να στοιχηματίσω»

Μετά την έκτη σερί ισοπαλία, που ήρθε κόντρα στον Άρη (1-1), ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ ρωτήθηκε πότε θα νικήσει για πρώτη φορά στα πλέι οφ ο Απόλλων και η απάντησή του ήταν επική: «Εγώ δεν μπορώ να ξέρω. Πες μου εσύ πότε θα νικήσουμε να πάω να στοιχηματίσω».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού προπονητή των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος:

«Ακόμη μία ισοπαλία. Θα δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος αν αξίζουν αυτοί οι βαθμοί. Είναι δίκαιο το σκορ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, κάναμε αβίαστα λάθη. Το δουλέψαμε καθ’ όλη τη βδομάδα για να το αποφύγουμε αλλά δεν το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι με την μπάλα, αυτό μας έλειπε. Στο β’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δοκιμάσαμε και κάποιες μακρινές μπαλιές. Είχαμε τρεις αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα. Ο Ντανίλο έκανε καλό παιχνίδι την τελευταία φορά, ο Νταμπό ήταν καλός σήμερα αλλά χρειάζεται παιχνίδια για να αποκτήσει ρυθμό.

Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, όλες οι ομάδες δυσκολεύονται να νικήσουν. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήμασταν καλύτεροι. Θα δούμε τι θα κάνει και η ΑΕΚ, έχουμε το επόμενο παιχνίδι μαζί της. Ευχαριστώ τον κόσμο, σίγουρα απογοητεύτηκαν, κι εμείς μαζί τους. Παραμένουμε ωστόσο πρώτοι και δεν περιμένουμε από κανέναν να μας χαριστεί».

Για το πότε θα έρθει η πρώτη νίκη και για τις αλλαγές του: «Εγώ δεν μπορώ να ξέρω. Πες μου εσύ πότε θα νικήσουμε να πάω να στοιχηματίσω. Έκανε καλό αγώνα ο Ογκέντα αλλά έμεινε από δυνάμεις, θεωρώ ότι οι παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο είχαν πολλά τρεξίματα, σε γενικές γραμμές οι αλλαγές βοήθησαν».

Για το αν αυξάνονται οι πιθανότητες για τον τίτλο όσο περνάνε οι αγωνιστικές: «Μπορεί να μην πήραμε την πρώτη νίκη αλλά είμαστε αήττητοι. Ο Άρης προερχόταν από κάποιες εξαιρετικές εμφανίσεις, είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Αρχίσαμε στα πλέι οφ με το +7, τώρα είμαστε στο +6 και ίσως αύριο στο +5. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσουμε τη διαφορά, όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες. Έχοντας διανύσει τέσσερα παιχνίδια, είμαστε πρώτοι και μέσα στους στόχους μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ