aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈπιασε τα 24 και πάει ο Ζελάγια!

Έπιασε τα 24 και πάει ο Ζελάγια!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Η χθεσινή νίκη του Απόλλωνα επί της Μπρεστ με το επιβλητικό 4-0 του ανήκει κατά το ήμισυ. Και αυτό γιατί ο Εμίλιο Ζελάγια σκόραρε δις και βοήθησε τα μέγιστα τους γαλάζιους της Λεμεσού να φτάσουν σε μια τόσο εκκωφαντική νίκη η οποία τους χρίζει πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων… με ουσία, αποτελεσματικότητα και άγριες διαθέσεις!

Με τα δύο που πέτυχε κόντρα στην Μπρεστ ο Αργεντινός επιθετικός έφτασε τα 4 συνολικά στην Ευρώπη όλα με τον Απόλλωνα αφού σκόραρε κόντρα σε Αμπερντίν και Αταλάντα.

Παράλληλα ο χαρισματικός φορ έφτασε τα 24 στον ένα χρόνο που βρίσκεται στο Κολόσσι σε 55 παιχνίδια που έδωσε συνολικά με τον Απόλλωνα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρόλο που σε πολλά παιχνίδια δεν τον είχε στις αρχικές του επιλογές παρ’ όλα αυτά όσες φορές τον έριξε στον αγώνα είτε σαν αλλαγή είτε στο αρχικό σχήμα απέδειξε το πόσο σπουδαίος επιθετικός είναι. Γι’ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός τον εμπιστεύθηκε κόντρα στην Μπρεστ δικαιώνοντας τον για την επιλογή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ