aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈπεσε σε μπλόκο και την… πάτησε

Έπεσε σε μπλόκο και την… πάτησε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όταν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τα έκαναν όλα, έτρεξαν, κυνήγησαν τις φάσεις, πουν θα τους χάριζαν ένα γκολ, όμως… Δεν είχαν καθαρό μυαλό στις τελικές φάσεις. Και μοιραία, μια φάση γα την ΑΕΚ, ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη.

Η ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ, έκανε το παιχνίδι της, όμως οι επιθετικοί δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από το μπλόκο των αμυντικών της ΑΕΚ. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα και δεύτερη αποτυχημένη προσπάθεια στο γήπεδο του να φτάσει στη νίκη.

Θυμίζουμε, πως δεν κέρδισε ούτε τον Άρη, την 2η αγωνιστική (0-0). Παράλληλα, το γκολ που δέχθηκε ο Απόλλων, ήταν το πρώτο στην φετινή περίοδο. Υπάρχει όμως ακόμη αρκετός δρόμος, και μια ήττα, μόλις στην 4η αγωνιστική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως οδυνηρή.

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, μπορούν να γραφτούν πολλοί λόγοι, που δεν έφτασε ο Απόλλων στη νίκη, όμως το ζήτημα είναι απλό. Αυτή τη φορά, οι κυπελλούχοι είχαν απέναντι τους μια καλά οργανωμένη ομάδα, πολύ διαβασμένη στην άμυνα, με τον Απόλλωνα να μη βρίσκει αντίδοτο για να φτάσει στο γκολ.

Ο Πίεχ που αντικατέστησε τον Γκιέ Γκιέ, δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός, ενώ ο Μαγκλίτσα, που αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο, ήταν πίσω από τον περσινό καλό εαυτό του. Ο Πέδρο, από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, υστέρησε και προχθες και μοιραία, ο Παπουλής, μαρκαρίστηκε στενά και η γραμμή κρούσης μοιραία μπούκαρε.

Είπαμε, το πρωτάθλημα, τώρα άρχισε και ο Απόλλων, καλείται να σηκώσει κεφάλι και να ετοιμαστεί για τη συνέχεια. Το Σάββατο έχει ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι, αυτό με την ΑΕΛ και σίγουρα, οι προκλήσεις στο τοπικό ντέρμπι θα είναι περισσότερες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ