Εντυπωσιακή πρεμιέρα με 10 γκολ για Apollon Ladies στο Champions League (vid)

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies στη διοργάνωση UEFA Women’s Champions League αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Οι πρωταθλήτριες μας συμμετέχουν στον έβδομο όμιλο της προκριματικής φάσης και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Λετονία.

Η ομάδα μας κέρδισε με 10-0 τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο τη Rīgas FS. Για τον ίδιο όμιλο η Braga νίκησε 2-0 την Sturm Graz. Τα γκολ πέτυχαν Σουρνόφσκα (10′), Σιδηρά (12′ πεν. και 29′ πεν.), Μπέγκιτς (14′), Ρίο Χάρντι (20′, 41′ και 64′) και Φρέντα (36′ πέν., 79′ και 85′).

Στις 10 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο αγώνας της πρωταθλήτριας μας με την Braga Πορτογαλίας και φινάλε στις 13 Αυγούστου την Sturm Graz Αυστρίας. Στην προκριματική φάση λαμβάνουν μέρος 40 ομάδες που κληρώθηκαν σε δέκα ομίλους των 4 ομάδων και η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα πέρασει στη φάση των «32».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιώργος Παπαγεωργίου δήλωσε για τη συμμετοχή στη διοργάνωση: «Ο στόχος της ομάδας μας είναι η πρόκριση για πρώτη φορά στις δεκαέξι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Για να το πετύχουμε όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να περάσουμε από τον προκριματικό όμιλο. Η ομάδα διατήρησε μεγάλο μέρος του βασικού κορμού και παράλληλα έγιναν και ποιοτικές προσθήκες που μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε αισιόδοξοι, παρά το γεγονός ότι κληρωθήκαμε στον δυσκολότερο από τους δέκα ομίλους».

Δείτε το βίντεο:

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ