aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕνδεκάδα με Σαρδινέρο από Αυγουστή, βασικοί Κορέια και Ελουντού

Ενδεκάδα με Σαρδινέρο από Αυγουστή, βασικοί Κορέια και Ελουντού

Με τους Παπουλής – Σαρδινέρο στα «φτερά» της επίθεσης και τον Ματέι σε ρόλο επιτελικού μέσου παρατάσσει τον Απόλλωνα ο Σωφρόνης Αυγουστή στον εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Κύπριος προπονητής επιλέγει σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Δημητρίου στην εστία, τετράδα στην άμυνα τους Ενσούε δεξιά, Γιούστε – Σελίμοβιτς κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Βασιλείου αριστερά.

Σατσέτι και Ντένιτς θα είναι το δίδυμο των ανασταλτικών μέσων, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Μπένσοπ.

Στον αντίποδα ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση. Στο αρχικό σχήμα είναι οι Κορέια και Ελουντού.

Νέα Σαλαμίνα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Χριστοφόρου, Λαμπό, Ροντρίγκες, Μαριάνοβιτς, Μπαραβίκας, Κορέια, Νουρ, Ελουντού, Σίμπσον, Κίνγκσλεϊ.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου, Ενσούε, Σελίμοβιτς, Γιούστε, Βασιλείου, Σατσέτι, Ντένιτς, Ματέι, Παπουλής, Σαρδινέρο, Μπένσοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ