aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈνας παλιός γνώριμος

Ένας παλιός γνώριμος

Η αντίπαλος του Απόλλωνα στο Γιουρόπα Λιγκ, Ζαλγκίρις Κάουνας, πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Ριμβίντας Σαντάουσκας (δεξιά στη φωτό). Ποδοσφαιριστής που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Στούμπρας, αντίπαλο των κυανόλευκων στον 1ο προκριματικό γύρο. Ο 22χρονος μέσος είχε δύο γεμάτα 90λεπτα στις διπλές μονομαχίες με τους κυανόλευκους για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πανύψηλος (1.93) κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν από το 2015 στη μέχρι πρότινος ομάδα του. Τόσο στον περσινό αγώνα της 12ης Ιουλίου και την εντός έδρας νίκη της Στούμπρας επί του Απόλλωνα, σε εκείνο το επικίνδυνο λόγω των βροχών γήπεδο, όσο και στον επαναληπτικό του ΓΣΠ που βρήκε τον Απόλλωνα να επικρατεί με 2-0, ο Σαντάουσκας αγωνίστηκε με το νούμερο 18 στην πλάτη. Αξίζει να αναφερθεί ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο 22χρονος μέσος πρόλαβε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Στούμπρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ