aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈνας Ντα Σίλβα δεν μπορεί μόνος

Ένας Ντα Σίλβα δεν μπορεί μόνος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τις περισσότερες φορές, όταν  κάτι δεν πάει καλά στον Απόλλωνα, ακούει τα εξ αμάξης ο Άλεξ ντα Σίλβα. Ωστόσο ο Βραζιλιάνος προχθές ήταν πολύ καλός, μοίρασε παιχνίδι, ήταν ορεξάτος και σε πολύ καλή μέρα. Δεν του βγήκαν οι φάσεις, ειδικά εκείνη στο 43’, όταν έπιασε το σουτ στην κίνηση, όπου βρήκε προετοιμασμένο τον τερματοφύλακα Μίνιο.

Ο Ντα Σίλβα με τον Μιγκέλ Μπεντόγια δίπλα του μπορεί και αποδίδει καλύτερα, ωστόσο προχθές, οι συμπαίκτες του στην επίθεση δεν ανταποκρίθηκαν. Το σίγουρο είναι πως με τέτοιες εμφανίσεις από τον Βραζιλιάνο, ο Απόλλων θα πάει καλύτερα στη συνέχεια.

Από εκεί και πέρα, στην προσφιλή περσινή του κίνηση προχώρησε ο Πέδρο Εμανουέλ, θέλοντας να αλλάξει κάτι στο δεξί  άκρο. Στο 79’ απέσυρε τον Στυλιανού, που πήγε πολύ καλά στην πρώτη παρουσία ως βασικός και στη θέση του έριξε τον Αντριάν Σαρδινέρο. Ο Ισπανός, πέρασε δεξί εξτρέμ και ο Ζοάο Πέδρο μετακινήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Κίνηση πάντως που δεν απέδωσε, καθώς η άμυνα της ΑΕΚ είχε σφίξει για καλά και ο Απόλλων δυσκολευόταν να βάλει μέσα στο κουτί την μπάλα. Για τον Σαρδινέρο το προχθεσινό παιχνίδι, ήταν το πρώτο του επίσημο στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα θα φανεί αρκετά χρήσιμος στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ