aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈνας Χιλιανός που μας έκανε την τιμή…

Ένας Χιλιανός που μας έκανε την τιμή…

Ρίχνοντας μια ματιά στο βιογραφικό του Πινίγια Μαουρίτσιο αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δεν τον χαλάνε καθόλου οι αλλαγές. Πάμπολλες οι ομάδες που αγωνίστηκε μιας και τις πλείστες φορές δεν στέριωνε πάνω από μια περίοδο σε σύλλογο. Το φαινόμενο τούτο βέβαια άλλαξε τα τελευταία χρόνια αναδεικνύοντας τις πλούσιες αρετές που διακατέχουν τον Χιλιανό επιθετικό.

Ο σπουδαίος αυτός παίκτης έκανε την τιμή, όχι μόνο στον Απόλλωνα αλλά ευρύτερα στο κυπριακό φίλαθλο κοινό που φόρεσε τα «κυανόλευκα» κι αγωνίστηκε στα γήπεδα μας. Το 2009 έγραψε πέντε συμμετοχές σημειώνοντας μάλιστα δύο τέρματα.

Περίπου στις 5:30 το πρωί ώρα Κύπρου, κέρδισε την παρέα του Μέσσι, Μασεράνο, Ιγκουαίν, Ντι Μαρία και λοιπούς, σηκώνοντας για δεύτερη συναπτή φορά το Κόπα Αμέρικα. Βέβαια, για να ακριβολογούμε, ο Μαουρίτσιο Πινίγια δεν έτυχε να αγωνιστεί καθώς βρισκόταν και τις δύο φορές στην αποστολή αλλά ας μην ξεχνάμε την ποιότητα που χαρακτηρίζει την εθνική Χιλής.

Υπενθυμίζεται πως στο Μουντιάλ του 2014 ήταν από τις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου. Συγχαρητήρια στον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ