aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΈνας 17χρονος Κύπριος «προδίδει» την Αταλάντα

Ένας 17χρονος Κύπριος «προδίδει» την Αταλάντα

Ο Παναγιώτης Λουκά, ένας 17χρονος Κύπριος ο οποίος αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής της Αταλάντα, μίλησε το μεσημέρι στον Active. Αναφέρθηκε στη ζωή του στην Ιταλία, την ομάδα, τον κόσμο και το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά: «Από το πουθενά να έρθω εδώ δεν είναι εύκολο, με προσπάθεια από εμένα και κάποια πράγματα κατάφερα να έρθω στην Ιταλία. Καθημερινά πάω σχολείο από τις 8 μέχρι τις 1, μετά το μεσημεριανό φαγητό και μετά προπόνηση. Για έναν 17χρονο που είναι σε ένταση για να παίξει ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι το δύσκολο οι καθημερινές προπονήσεις.

Το γεγονός ότι είμαι μακριά από την οικογένεια μου είναι δύσκολο και το ξεπέρασα σιγά-σιγά. Οι οπαδοί είναι φανατισμένοι, κάθε παιχνίδι το βλέπουν διαφορετικά, αλλά προτεραιότητα είναι το Γιουρόπα Λιγκ και εκεί έχουν περισσότερες απαιτήσεις γιατί τους παρακολουθεί όλη η Ευρώπη. Δεν γνωρίζουν πολλά για το κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά από τη μέρα της κλήρωσης μπήκαν πιο πολύ να ψάξουν για την Κύπρο.

Έχουμε παίχτες κλειδιά, θα περάσει δύσκολες στιγμές ο Απόλλων αλλά είναι καλή ομάδα και το έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια του. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει. Ο Ίλισιτς και ο Γκόμες είναι οι καλύτεροι παίχτες της ομάδας. Πιστεύω δεν θα είναι κατάμεστο το γήπεδο, αλλά θα πιστεύω θα γεμίσει στο 90%. Νομίζω χωράει 30-35.000 κόσμο. Οι δημοσιογράφοι ασχολούνται πολύ με τον Ντα Σίλβα, τον Σκέμπρι και 2-3 άλλους ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ