aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ένα πάρτι από τα γνωστά-ένα πάρτι από τα παλιά»

«Ένα πάρτι από τα γνωστά-ένα πάρτι από τα παλιά»

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε στο 3ο ετήσιο Graffiti Festival και καλεί όλους στην αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας στη Λευκωσία.

Αναλυτικά: «Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε στο 3ο ετήσιο Graffiti Festival το οποίο διοργάνωνε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ στο κεντρικό μας οίκημα! Η παρουσία του κόσμου μας αλλά και των μελών μας ήταν ενθαρρυντική και σίγουρα μας δείνει δύναμη να συνεχίσουμε να πολεμάμε γι’ αυτό που αγαπάμε!

Οι συμμετοχές της εκδήλωσης επίσης κινήθηκαν σε ικανοποιητικά επίπεδα κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα με άτομα διαφόρων ηλικιών να λαμβάνουν μέρος και να μας δίνουν το μήνυμα ότι η τέχνη του δρόμου δεν χάθηκε ποτέ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, με τα δικά μας παιδιά να κρατούν περήφανα τη δική μας φλόγα άσβεστη με ιδέες πρωτότυπες φαντασμαγορικές!

Επί της ευκαιρίας αύριο διοργανώνεται αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας στην Λευκωσία, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. Απόλλων πιστός στις αξίες και στα ιδανικά που τον διακατέχουν θα παρευρεθεί για ακόμη μια χρονιά ώστε να δώσει το μήνυμα ότι δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους μέσα από την ψυχή μας, αλλά και παράλληλα ότι καμιά ομοσπονδία δεν έχει θέση σε χώμα που ποτίστηκε με το αίμα των ηρώων μας.

Αναχώρηση από τον κεντρικό μας στις 19:00 όλοι με μαύρη μπλούζα και παντελόνι τζίν Τέλος θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε τους απανταχού Απολλωνίστες για το καλοκαιρινό πάρτι μας που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή στο Ladys Μile στο κέντρο του Golden Beach. Να αναφέρουμε ότι είναι το 10 ετήσιο μπιτς πάρτυ που διοργανώνεται από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ και όπως καταλαβαίνετε δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Η τιμή εισόδου έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ με ένα ποτό, καλούμε για ακόμη μια φορά όλα τα μέλη μας, αλλά και τον κάθε αγνό Απολλωνίστα να στηρίξει με κάθε τρόπο την νέα προσπάθεια που γίνεται με έμπρακτο και μόνο!

Θα υπάρχουν παράλληλα πολλές εκπλήξεις στη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και διάφορα προϊόντα από όλους τους συνδέσμους μας! Οι εγγραφές μελών συνεχίζονται καθημερινά και θα γίνονται και στο πάρτι!

ΥΓ 1: Ένα πάρτι από τα γνωστά-ένα πάρτι από τα παλιά.

ΥΓ 2: Όλοι αλκοόλ-όλοι φωνή-όλοι τρελοί.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ