aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈνα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά

Ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι δεδομένο ότι ο Απόλλων θα προχωρήσει σε μίαν ακόμη κίνηση με σκοπό να ενισχυθεί. Ο Πέδρο Εμανουέλ, αν είχε φυσικά τη δυνατότητα, θα προχωρούσε σε τρεις ή ακόμη και σε τέσσερις προσθήκες, για να αισθάνεται περισσότερη σιγουριά ότι δεν θα μείνει από επιλογές.

Έναν σέντερ μπακ, έναν ανασταλτικό μέσο, έναν ακραίο επιθετικό και έναν ακόμη επιτελικό, θα τους ήθελε. Όχι πως δεν υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στο έμψυχο δυναμικό, αντίθετα, ξεχειλίζει από ποιότητα, όμως σε έναν μαραθώνιο υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερο βάθος.

Να τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Ο Αγγελή τέθηκε νοκ αουτ για έναν μήνα και η ομάδα θα μπει στο πρωτάθλημα με τους Βινίσιους και Ρομπέρζ ως βασικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας. Έπειτα, έμειναν μόνο δύο ανασταλτικοί χαφ, οι  Κυριάκου και Σατσέτι, ενώ στην περασμένη σεζόν υπήρχε και ο Στογιάνοβιτς. Είναι γνωστό πόση δουλειά έκανε ο Σέρβος μέσος, ο οποίος πήρε μετεγγραφή στη Μουσκρόν.

Ακόμη και στη θέση του επιτελικού, χρειάζεται μία ισότιμη λύση πλην του Ντα Σίλβα μετά την αποχώρηση του Σλάβτσερ, ενώ ακόμη ένας ακραίος επιθετικός θα ήταν επιπλέον μια επιλογή, από τη στιγμή που αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις στην παρούσα φάση είναι οι Παπουλής και Πέδρο.

Τέσσερις κινήσεις όμως είναι αδύνατον να γίνουν, έτσι οι κυανόλευκοι θα περιοριστούν κατά πάσα πιθανότητα στην απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού μέσου, όπου υπάρχει περισσότερη ανάγκη. Στον άξονα και στον ανασταλτικό τομέα διαπιστώθηκαν αδυναμίες και ελπίζουν πως με άλλη μία προσθήκη θα καλυφθούν.

Οι παράγοντες του Απόλλωνα αισθάνονται πως με λίγη προσοχή θα περνούσαν το εμπόδιο της Γκρασχόπες στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη όμως, ό,τι έγινε, πέρασε και δεν αλλάζει. Μπροστά στους κυπελλούχους είναι το πρωτάθλημα, που θα αρχίσει σε μιάμιση εβδομάδα και η τεχνική ηγεσία για το μόνο που νοιάζεται, είναι να φέρει την ομάδα στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και να αποβάλει το «μαράζι» του αποκλεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ