aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕμάνουελ: «Στην Κύπρο είναι λίγο νευρικοί»

Εμάνουελ: «Στην Κύπρο είναι λίγο νευρικοί»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως πιστεύει στην ομάδα του και έμεινε ευχαριστημένςο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά: «Ένα τέτοιο παιχνίδι σαν και αυτό με δύο καλές ομάδες αξίζει να έχει κόσμο. Και οι φίλαθλοι μας αν ήταν εδώ θα μας έδιναν έξτρα ώθηση και παλμό και σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Για το παιχνίδι στα πρώτα 20-25 δεν μας βγήκε το πλάνο και η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο, χωρίς μεγάλες ευκαιρίες.

Μετά ισορροπήσαμε, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε και πιστεύω το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν το σωστό. Στο δεύτερο μέρος από την αρχή είχαμε την κατοχή, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά τελικά δεχθήκαμε ένα παράξενο γκολ.

Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, στο τέλος πιέσαμε, δεν τα καταφέραμε. Όποιος δεν σκοράρει δεν παίρνει βαθμούς. Επειδή οι φίλοι είδαν το ματς στην τηλεόραση, να τους πω ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα.

Πιστεύουμε στην ομάδα, στην Κύπρο όταν έρχεται ένα στραβό αποτελέσματα είμαστε λίγο νευρικοί, αλλά πρέπει να πιστεύουμε στην ομάδα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, τα έδωσαν όλα, προσπάθησαν, δεν τα καταφέραμε σήμερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ