aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕμανουέλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς» (δηλώσεις και από Βασιλείου)

Εμανουέλ: «Αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς» (δηλώσεις και από Βασιλείου)

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πέδρο Εμανουέλ χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας με 3-0 και τόνισε πως στόχος είναι μία καλύτερη πορεία από την περσινή.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο μας. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα σε ένα δύσκολο γήπεδο όμως ανταπεξέλθουμε και πήραμε την νίκη. Μπήκαμε δυνατά, είχαμε ένα δοκάρι, πετύχαμε δύο γκολ πριν το δεκάλεπτο. Ελέγξαμε το παιχνίδι, μπορεί να μην είχαμε μεγάλη κατοχή αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο», ανέφερε αρχικά.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ξέραμε ότι η Νέα Σαλαμίνα θα ρισκάρει. Είχαμε τον έλεγχο, σκοράραμε ακόμα ένα γκολ και είχαμε ένα καλό ξεκίνημα. Αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς. Στόχος φέτος είναι να πάμε καλύτερα από πέρσι. Πέρσι χάσαμε εδώ 2-0, φέτος ήρθαμε και ξεκινήσαμε με νίκη επειδή οι ποδοσφαιριστές ήταν συγκεντρωμένοι», κατέληξε.

Πριν τη δημοσιογραφική διάσκεψη των προπονητών, ο αριστερός μπακ του Απόλλωνα Γιώργος Βασιλείου είπε στη κάμερα της Cytavision: «Πάντα η πρεμιέρα έχει ιδιαιτερότητες σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Είναι το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος και εμείς προσπαθήσαμε να το κερδίσουμε για να μπούμε με όσο το δυνατό καλύτερη ψυχολογία στο νέο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι είναι μια πολύ δύσκολη έδρα, τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε κερδίσει. Καμία ομάδα δεν ήταν 100% έτοιμη, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δείξαμε ότι είμαστε πιο ποιοτική ομάδα. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο, τον θέλουμε δίπλα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ