aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕμάνουελ: «Άδικος ο αποκλεισμός» (δηλώσεις Τάμι)

Εμάνουελ: «Άδικος ο αποκλεισμός» (δηλώσεις Τάμι)

«Άδικο» χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του Απόλλωνα ο προπονητής της ομάδας, Πέδρο Εμάνουελ, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από την Γκρασχόπερ και στους δύο αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Θεωρώ άδικο τον αποκλεισμό. Και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και το σημερινό ήταν άδικα και ειδικά για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι   το πάλεψαν για 120 λεπτά για να χαρίσουν στον κόσμο την πρόκριση αλλά δεν τα κατάφεραν», δήλωσε αρχικά.

 Για την σειρά των αγώνων με τους Ελβετούς σχολίασε: «Για το παιχνίδια, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, εδικά μετά τη νίκη του αντιπάλου στο πρώτο παιχνίδι. Μπήκαμε καλά, χάσαμε 1-2 ευκαιρίες και στην συνέχεια φανήκαμε νευρικοί και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες. Ήταν το μοναδικό διάστημα που δεν ήμασταν καλύτεροι στα δυο παιχνίδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε διαφορετικό, σκοράραμε τέσσερα γκολ αλλά το ένα δεν μέτρησε. Δεν  μιλάμε συχνά για αυτά αλλά ήταν μια λάθος απόφαση. Είδαμε και ένα λάθος στο πρώτο παιχνίδι όπου δεν αποβλήθηκε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε αλλά όποτε σκοράραμε στα αμέσως επόμενα λεπτά δεχόμασταν γκολ».

«Κλείνοντας η γνώμη μου είναι ότι ήμασταν καλύτεροι και στα δυο παιχνίδια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που μας πίστεψαν και στήριξαν την ομάδα. Είμαστε στο ξεκίνημα κάναμε κάποια λάθη αλλά είναι δικαιολογημένα λόγω και της εποχής στην οποία βρισκόμαστε», συμπλήρωσε.

Ο προπονητής της Γκρασχόπερς,  Πιερλουίτσι Τάμι, μετά την ισοπαλία με τον Απόλλωνα και την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πρόκριση, ήταν δίκαιη. Έλειψε η εμπειρία από την ομάδα μου, κάτι που είχε ο Απόλλωνας όμως το τέλος τα καταφέραμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε ξεκάθαρες ευκαιρία να προηγηθούμε μέχρι και 2-0. Στο τέλος τα καταφέραμε και συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μου για την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ