aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΈλση Κυριάκου: «Τεράστια ευθύνη για μένα»

Έλση Κυριάκου: «Τεράστια ευθύνη για μένα»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Η Έλση Κυριάκου, που ως παίκτρια διέπρεψε με τη φανέλα της ΑΕΛ, επέστρεψε στην κυπριακή καλαθόσφαιρα! Πιο ώριμη πλέον και έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της, αυτήν τη φορά από τη θέση της προπονήτριας της ομάδας παίδων του Απόλλωνα: «Γίνεται σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και για να φθάσουμε σε επιτυχημένα αποτελέσματα, ακριβώς η δουλειά και μόνο αυτή, είναι ο μόνος τρόπος. Θέλοντας να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Απόλλωνα, για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, ούτως ώστε να τους δικαιώσω για την επιλογή τους», ανέφερε αρχικά στο «Goal» η Έλση Κυριάκου.

Και κατέληξε με τα ακόλουθα: «Αναλαμβάνω την ομάδα παίδων και αυτή, είναι μια τεράστια ευθύνη, που απαιτεί αρκετή προσοχή. Είναι μια καθοριστική ηλικία για το μέλλον των μικρών παιδιών και όχι μόνο στην καλαθόσφαιρα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω τα παιδιά και σαν αθλητές και αν χρειαστεί και σαν χαρακτήρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ