aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλλαδικά υποθετικά σενάρια για Ρομπέρζ

Ελλαδικά υποθετικά σενάρια για Ρομπέρζ

Τ’ όνομα του Βαλεντίν Ρομπερζ εξακολουθεί να βρίσκεται στην μετεγγραφική επικαιρότητα τόσο για την Ομόνοια όσο και για δύο ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Η ιστοσελίδα «trifilara.gr», που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με θέματα του Αθηναϊκού «τριφυλλιού», κάνει υποθέσεις. Διαβάστε αυτούσιο το ρεπορτάζ και θα καταλάβετε…

«Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Κάποιου που θα πληρεί τις προϋποθέσεις που έχει ο Γιώργος Δώνης και θα έρθει να δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα, σε μία θέση που πραγματικά το έχει ανάγκη.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα του Νίκου Νταμπίζα, είναι αυτό του Βαλεντίν Ρόμπερζ. Ο Γάλλος αμυντικός έχει αγωνιστεί ξανά στην χώρα μας για λογαριασμό του Άρη. Και είναι αρκετά πιθανό να τον ξαναδούμε στην χώρα μας με τα “κιτρινόμαυρα”, αλλά όχι αυτά του Άρη αλλά της ΑΕΚ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης και φαβορί για την αντικατάσταση του θεωρείται ένας προπονητής που έχει ξανακαθίσει στον πάγκο της, ο Γκουστάβο Πογιέτ. Και κάπου εκεί εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός. Όπως οι “πράσινοι”, έτσι και οι “κιτρινόμαυροι”, αναζητούν ενίσχυση στα στόπερ και δεν είναι απίθανο ο Πογιέτ να διαλέξει τον Ρόμπερζ, με τον οποίο έχει ξανασυνεργαστεί στην Σάντερλαντ.

Αν λοιπόν, ο Ουρουγουανός αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ και τον καλέσει, τότε ο Γάλλος αμυντικός θα προτιμήσει την ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Άλλωστε αξιοσημείωτο είναι από τις συνολικά 10 συμμετοχές που είχε ο Ρόμπερζ στην Σάντερλαρντ, οι 7 ήταν όσο ήταν ο Πογιέτ στον πάγκο. Κάτι που δείχνει πως τον πιστεύει αρκετά. Έτσι όλα δείχνουν ότι οι πιθανότητες να τον δούμε με το τριφύλλι στο στήθος την νέα σεζόν, έχουν μειωθεί σημαντικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ