aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕλεύθερος ο Χουσεΐνοφ στους 14 μήνες αντί στα 4 χρόνια

Ελεύθερος ο Χουσεΐνοφ στους 14 μήνες αντί στα 4 χρόνια

Θυμάστε τον Τζαβίντ Χουσεΐνοφ; Τον Αζέρο αρχηγό της Καμπάλα ο οποίος προκαλούσε πανηγυρίζοντας με την τουρκική σημαία μετά την πρόκριση (στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) της ομάδας του σε βάρος του Απόλλωνα πέρυσι το καλοκαίρι;

Αν τον θυμάστε, θα σας έρθει στο μυαλό και ο ξυλοδαρμός που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Ρασίμ Αλίγιεφ επειδή άσκησε κριτική στον Χουσεΐνοφ για τον προκλητικό του χαρακτήρα μετά τη διπλή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Ξυλοδαρμός που οδήγησε τον Αζέρο ρεπόρτερ στο θάνατο, λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο Χουσεΐνοφ, που λέτε, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών ως ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Αλίγιεφ, ωστόσο, όπως αναφέρεται σε διαδυκτιακά ΜΜΕ του Αζερμπαϊτζάν, κέρδισε την έφεση που υπέβαλε για μετριασμό της ποινής του και αφέθηκε ελεύθερος στους 14 μήνες. Έτσι ενδεχομένως να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας του.

Πάντως, σε όλες τις ιστοσελίδες του Αζερμπαϊτζάν, ο Χουσεΐνοφ είναι πρώτη μούρη ποζάροντας χαμογελαστά και περήφανα με τον δικηγόρο του (τρομάρα τους).

untitled

untitledee

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ