aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕκτέλεσε με… εξάσφαιρο τον Ερμή ο Απόλλων! (pics)

Εκτέλεσε με… εξάσφαιρο τον Ερμή ο Απόλλων! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα συνέχισε ο Απόλλων, επικρατώντας εύκολα του Ερμή με 6-0 (όπως δείχνει άλλωστε και το τελικό σκορ) και πριν την διακοπή της διοργάνωσης για τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, έχοντας όμως τρεις αγώνες λιγότερους! Ο Μαρτίνες άνοιξε τον… χορό των τερμάτων στο 2’, με τους Σελάγια (18’. 34’) και Γιάκολις (45’+4) να ακολουθούν στο ημίχρονο, με τον αγώνα να είχε ήδη κριθεί πριν από την λήξη του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ψάλτης έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του στο 85’, ενώ ο Σελάγια πραγματοποίησε χατ ρικ με γκολ του στο 88’.

Το… πάρτι άρχισε νωρίς στο ΓΣΖ, αφού ο Απόλλων άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με σουτ του Μαρτίνες, μετά από γύρισμα του Πέδρο, ενώ στο 18’ έγινε το 0-2 με τον Σελάγια, όταν μετά από μία ωραία μακρινή πάσα του Σκέμπρι, πέρασε τον Αραμπατζή και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο Αργεντινός επιθετικός των γαλάζιων σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 34’ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Γιάκολις και πλασέ εντός της μικρής περιοχής του Ερμή. Το τέταρτο γκολ του Απόλλωνα σημείωσε στο 45’+4 ο Γιάκολις με δυνατό σουτ εντός της περιοχής, μετά από ασίστ του Σελάγια.

Διαβάστε επίσης:
Χαμός στο γκολ του Απόλλωνα
Όχι στην ταυτοποίηση από τους Απολλωνίστες

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λεμεσού έριξε κατακόρυφα τον ρυθμό του αγώνα, διατηρώντας όμως την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ, με τον Ψάλτη να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του στο 85’, μετά από σέντρα του Γιάκολις, ενώ στο 88’ ο Σελάγια σκόραρε και πραγματοποίησε χατ ρικ.

Στην επόμενη αγωνιστική, η οποία θα είναι μετά τις αργίες των Χριστουγέννων, ο Ερμής θα αγωνιστεί στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό Άχνας (2/1), ενώ ο Απόλλων θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο Τσίρειο (3/1).

Ερμής (Γκόραν Μιλόγεβιτς): Αραμπατζής, Σανδραβέλης (85’ Λίλλης), Κέζος, Ιμερέκοφ, Τσίνα, Ψάλτης, Νταμτσέφσκι, Α. Κωνσταντίνου (13’ Τσούμου), Θεοδώρου (30’ Ταραλίδης), Πατσέκο, Εμενγκάρα.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο (46’ Σαρδινέρο), Γιούστε, Ρομπέρζ, Σαντάνα, Σατσέτι (59’ Μπεντόγια), Άλαν, Μαρτίνες (69’ Σπόλιαριτς), Γιάκολις, Σκέμπρι, Σελάγια.

Σκόρερ: 2’ Μαρτίνες, 18’, 34’, 88’ Σελαγια, 45’+4 Γιάκολις, 85’ Ψάλτης (αυτ.).

Κίτρινες: Σανδραβέλης, Τσούμου.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: ΓΣΖ.

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Βοηθοί Διαιτητές: Νίκος Καλησπέρας και Γιώργος Σάββα.

Τέταρτος: Αβραάμ Τσούκκας.

Παρατηρητές Διαιτησίας: Πανίκος Καΐλης.

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ