aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈκπληξη... με Ευγένιους Πτακ

Έκπληξη… με Ευγένιους Πτακ

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Κύπρο ο Σουάτ Πεσίροβιτς για ολιγοήμερες διακοπές. Ο παλαίμαχος επιθετικός του Απόλλωνα είχε συναντηθεί με πάρα πολλούς από τους πρώην του συμπαίκτες, ενώ δείπνησαν και θυμήθηκαν τα παλιά. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να δει και παιχνίδια της ομάδας της Λεμεσού στο διάστημα που ήταν στο νησί μας, αφού οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Πλέον, μετά τον «Σούγιο», έρχεται η σειρά του Ευγένιους Πτακ. Όπως μεταδόθηκε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Πρωινό ζέσταμα» o έτερος ξένος του Απόλλωνα τη σεζόν που οι «κυανόλευκοι» κατέκτησαν το πρώτο τους πρωτάθλημα αναμένεται την Παρασκευή (29/09) στην Κύπρο.

Ο Πολωνός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει στη Γερμανία, θα έρθει με τη σύζυγό του και θα παρακολουθήσει και τον αγώνα της Λεμεσιανής ομάδας με τη Νέα Σαλαμίνα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε και διακρίθηκε όταν έφυγε από τον Απόλλωνα το 1992.

«Κυπελλούχοι, όπως πριν από 24 χρόνια» (αποκλειστικές δηλώσεις Πτακ)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ