aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκλεισε του πρώτους δύο ο Απόλλωνας

Έκλεισε τους πρώτους δύο ο Απόλλωνας. Ο λόγος για τους Ραφαήλ Ελευθερίου και Στέρλινγκ Τάμπλιν που θα είναι οι πρώτες μετεγγραφές του Αντώνη Κωνσταντινίδη στους γαλάζιους.

Οι διοικούντες του Απόλλωνα κινήθηκαν με μυστικότητα και κατάφεραν να κερδίσουν την… υπογραφή του Ελευθερίου και να δώσυν κυπριακό βάθος στην ομάδα (θα αγωνίζεται ως δανεικός από τον Κεραυνό για έναν χρόνο). Θυμίζουμε ότι στο ρόστερ των γαλάζιων βρίσκονται και οι Στέφανος Ηλιάδης, Αρτέμος Τομπάζος και Μάριος Ιωαννίδης.

Ο Ελευθερίου την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Κεραυνό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ της περασμένης περιόδου. Ο Κύπριος φόργουορντ αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4» και αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στην ομάδα που κτίζει ο Αντώνης Κωνσταντινίδης.

Όσο αφορά στον Τάμπλιν, αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ (1,2)  βρίσκεται σε καλή μπασκετική ηλικία (23χρόνων), καθώς μόλις αποφοίτησε από το κολέγιο (Tulsa). Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τάμπλιν, είχε 9.6 πόντους, 4.1 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ σε 32 παιχνίδια και 26 λεπτά μέσον όρον.

Πιο κάτω μπορείται να απολαύσετε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Αμερικάνου:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ