aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκλεισε Πιττάκα, υπογράφει ο Παντούρης

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Τα νέα δεν… σταματούν όσον αφορά στον προγραμματισμό του Απόλλωνα, ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο! Μετά που έγινε γνωστή η απόκτηση του Γκρεκ Μπλάκμον, από τον Απόλλωνα, θα συνεχίσει και κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο διεθνής άσος Ηρακλής Πιττάκας!

Εννοείται ότι είναι και αυτή μια πολύ σημαντική προσθήκη από τη στιγμή που η αγωνιστική αξία του έμπειρου άσου είναι δεδομένη. Άλλωστε ακόμη και κατά την αγωνιστική περίοδο που πέρασε, που ήταν τόσο άσχημη για τους γαλάζιους, υπήρξαν παιχνίδια στα οποία ο Ηρακλής πάλευε σαν… Ηρακλής!

Ωστόσο, τη στιγμή που οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στα σκαριά είναι και προσπάθεια απόκτησης τριών ακόμη Κύπριων παικτών (ο ένας, είναι νεαρός), στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας, αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα ο Γρηγόρης Παντούρης και με έτσι, θα επισημοποιηθεί η επιστροφή του διεθνή περιφερειακού άσου στους γαλάζιους!

Για την επιστροφή του Γρηγόρη Παντούρη στον Απόλλωνα είχαμε κάνει πρόσφατη αναφορά. Τότε, ο έμπειρος άσος, είχε επιβεβαιώσει τις επαφές που έγιναν μεταξύ του ιδίου και της ομάδας, στην οποία έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της επιτυχημένης του καριέρας.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε για μιαν ακόμη φορά ότι οι άνθρωποι της νέας διοίκησης της ομάδας, αποδεικνύουν την αποφασιστικότητα τους για να γίνει ξανά δυνατός ο Απόλλωνας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ