aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, οφείλουν και θα αναγκαστούν να μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ!»

«Είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, οφείλουν και θα αναγκαστούν να μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ!»

Αρκετά παράπονα από τη διαιτησία στον αγώνα της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο την Αναγέννηση Γερμασόγειας έχουν στον Απόλλωνα.

Η σχετική ενημέρωση:

«Σχεδόν τίποτα δεν λειτούργησε καλά για την ομάδα μας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών η οποία υποχρεώθηκε τελικά σε εκτός έδρας ήττα με 40-38 από την Αναγέννηση Γερμασόγειας. Το έργο του προπονητή Μάριου Θρασυβουλίδη ήταν δύσκολο από την αρχή μιάς και οι επιλογές του ήταν περιορισμένες. Κατ’ αρχάς να πούμε ότι η αμερικανίδα Sparkle Taylor δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής. Έχοντας παροπλισμένη και την βασική center Πόπη Χαραλάμπους, η οποία τραυματίστηκε στις τελευταίες προπονήσεις, θα έπρεπε να βρει λύσεις από τον πάγκο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Β’ διαιτητής αποφάσισε χωρίς κανένα λόγο να αποβάλει την βασική μας play maker στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου για δήθεν αντιαθλητικό φάουλ. Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο προπονητής ανακάτεψε την τράπουλα και οι παίκτριες μας πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να φτάσουν στην νίκη. 

Δεν απογοητευόμαστε παρά μόνο πεισμώνουμε ακόμη περισσότερο για την συνέχεια. Είμαστε ο Απόλλωνας Λεμεσού και είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, οφείλουν και θα αναγκαστούν να μας σέβονται!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ