aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕίπε το «ναι» ο Αρκάντιους

Είπε το «ναι» ο Αρκάντιους

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τους Μπεντόγια, Κίσσα, Kαρώ και το αίσιο τέλος που είχε το θέμα της απόκτησης με ελευθέρα του Ζοάο Πέδρο, όλα δείχνουν ότι στον Απόλλωνα θα βρίσκεται τη νέα σεζόν και ο Αρκάντιους Πίεχ.

Ο Πολωνός άσος συμφώνησε προφορικά για να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα. Όμως, για να γίνει αυτό πράξη και να προχωρήσει η συμφωνία, θα πρέπει ο 31χρονος επιθετικός να μείνει ελεύθερος από τη Λέγκια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κοντά στο να τον αφήσουν ελεύθερο, οπόταν και θα ανοίξει ο δρόμος για να υπογράψει στους κυανόλευκους. Με τον Πολωνό επιθετικό στη φαρέτρα τους, οι κυπελλούχοι είναι βέβαιο ότι θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί επιθετικά, εκεί όπου είναι ήδη οι Μάγκλιτσα και Γκιέ Γκιέ, ο Ντα Σίλβα, ο Παπουλής, ο Πέδρο και ο Στογιάνοβιτς.

Με όλους αυτούς, συν τον Πίεχ, πιστεύεται ότι ο Απόλλων μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου μετά από δέκα χρόνια. Πέρα από το γεγονός ότι είναι γεμάτο το ρόστερ, στο στρατόπεδο της ομάδας της Λεμεσού επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και πίστη ότι η σεζόν που ακολουθεί θα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Πίεχ είναι το «ζεστό» θέμα που απασχολεί τους ανθρώπους του Απόλλωνα, ενώ στην ατζέντα είναι η απόκτηση δύο στόπερ και ενός αριστερού  μπακ.

Αυτές είναι οι προσθήκες που ετοιμάζουν για να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου. Είναι η πρώτη φορά που λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας οι κυανόλευκοι εμφανίζονται πολύ σωστά δομημένοι και χωρίς σημαντικές εκκρεμότητες στο ρόστερ τους. Διατήρησαν όσους ήθελαν και ειδικότερα τους παίκτες-κλειδιά και προχωρούν.

Ο Απόλλων, όπως ανέφερε και στο χθεσινό γραπτό μήνυμα του με την ευκαιρία της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, θα έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Η υπόσχεση για επανατοποθέτηση του Απόλλωνα στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι πλέον γεγονός. Ο Απόλλων με τον κόσμο στο πλευρό του είναι ανίκητος. Η κατάκτηση του κυπέλλου μας δίνει ώθηση έτσι ώστε να παλέψουμε για την κατάκτηση του τίτλου», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα, δίνοντας σύνθημα εκκίνησης της νέας πορείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ