aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Είδε» δίκτυα και πάει γι’ άλλα

«Είδε» δίκτυα και πάει γι’ άλλα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Αρκάντιους Πίεχ ήταν ο μοναδικός από τους επιθετικούς του Απόλλωνα που δεν είχε καταφέρει στα προηγούμενα φιλικά να σκοράρει.

Με τον ΠΑΟΚ ο Πολωνός πέρασε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό στη θέση του Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ και κατάφερε με μια ωραία ενέργεια να αναγκάσει τον προσωπικό του αντίπαλο να τον ανατρέψει μέσα στην περιοχή. Εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Εκείνο που έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Πολωνό επιθετικό είναι να αρχίσει να «γράφει» και στα επίσημα παιχνίδια. Ο ίδιος θα ήθελε να κάνει την αρχή από την Ελβετία, βοηθώντας παραλλήλως την ομάδα του να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Το οπλοστάσιο του Απόλλωνα είναι πάντως γεμάτο. Ο Πίεχ, ο Άντον Μαγκλίτσα και ο Γκιέ Γκιέ αρκούν για να δώσουν τις επιθετικές λύσεις που θα οδηγήσουν την ομάδα της Λεμεσού εκεί που έχει ως στόχο να φθάσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ