aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈγινε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών

Έγινε η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία της ΚΟΠ η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γυναικών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18.

Στην κλήρωση έδωσαν το παρών τους εκπρόσωποι και από τις δέκα ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο Πρωτάθλημα. Σημαντική καινοτομία του νέου Πρωταθλήματος, η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ενός αγώνα σε κάθε αγωνιστική με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να καλύπτει όλα τα έξοδα μετάδοσης.Οι αγώνες θα μεταδίδονται στις 11:00 το πρωί της Κυριακής.

«Η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του Γυναικείου Πρωταθλήματος εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ομοσπονδίας για προώθηση του Γυναικείου Ποδοσφαίρου. Φέτος αναμένουμε ένα αναβαθμισμένο και ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, χάρις στις προσπάθειες τις δικές σας αλλά και της Ομοσπονδίας. Το μεγάλο σας ενδιαφέρον για το άθλημα, αντικατοπτρίζεται και στη μαζική σας παρουσία εδώ σήμερα στην κλήρωση. Περιμένουμε από εσάς να δουλέψετε και στην ανάπτυξη του Γυναικειου Ποδοσφαίρου επενδύοντας στις Ακαδημίες, πέραν των ξένων παικτριών με τις οποίες στελεχώνεται τις ομάδες σας», ανέφερε στους εκπροσώπους των ομάδων πριν αρχίσει η διαδικασία της κλήρωσης ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνάς.

Το Πρωτάθλημα Γυναικών 2017-18 θα αρχίσει στις 5 Νοεμβρίου. Θα προηγηθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου ο αγώνας του Super Cup μεταξύ της ομάδας των Απόλλων Ladies και της Barcelona F.A.

Το πλήρες πρόγραμμα του Πρωταθλήματος είναι διαθέσιμο στην υφιστάμενη σελίδα της ΚΟΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ