aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΈφερε τον Χιλμπέρτο, διερεύνησε για Στυλιανού

Έφερε τον Χιλμπέρτο, διερεύνησε για Στυλιανού

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ασφαλώς και πέρα από τον νεοαποκτηθέντα Πάρη Ψάλτη, ο Ολυμπιακός θα προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό του και άλλον δεξιό μπακ. Ήδη στη Λευκωσία αφίχθη ο Xιλμπέρτο, ο οποίος είναι Κολομβιανός και θα δοκιμαστεί από τον Πάμπο Χριστοδούλου. Επίσης, οι μαυροπράσινοι χτύπησαν την πόρτα του Απόλλωνα, για να διερευνήσουν αν υπάρχει προοπτική να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Μάριο Στυλιανού.

Προς το παρόν, αποκτήθηκαν οι Εγιόνγκ Ενόχ, Πάβολ Μπάιζα, Βαγγέλης Κυριάκου, Σαμπίνια, Πάρης Ψάλτης, Παναγιώτης Ζαχαρίου, Μάριο Κίρεφ, Κίκο, Φαμπρίς Κα και Γιώργος Οικονομίδης. Επίσης, από την ομάδα της περασμένης σεζόν, παρέμειναν οι Κωνσταντίνος Σαμάρας, Ευγένιος Αντωνίου, Ανδρέας Παχίπης, Ροζέριο Σίλβα, Νανίσιο Μέντες (Νάνι) και Χοσέ Ρόμο.

Από εκεί και πέρα, ο Τιάγκο Αζουλάο προπονείται με τους μαυροπράσινους και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από τον σύλλογο της πρωτεύουσας. Ανακοινωθέν που περιμένουν πώς και πώς οι οπαδοί των μαυροπρασίνων, καθώς το όνομά του προκάλεσε ενθουσιασμό. Εντός της εβδομάδας αναμένονται νεότερα και άλλες κινήσεις, που θα αφορούν μη Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Φιλικό με την Ξάνθη

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βουλγαρία θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Στο διάστημα που μεσολαβεί δεν έχει διευθετηθεί φιλικό στην Κύπρο, ωστόσο στη βαλκανική χώρα εννοείται ότι θα γίνουν ματς προετοιμασίας. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, γίνεται προσπάθεια διευθέτησης παιχνιδιού με την Ξάνθη, η οποία θα προετοιμαστεί την ίδια περίοδο στη Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ