aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕυχές σε Βάλε με αφιέρωμα και συγκινητικό βίντεο

Ευχές σε Βάλε με αφιέρωμα και συγκινητικό βίντεο

Αφιέρωμα στον Μπρούνο Βάλε με αφορμή τα 37 γενέθλιά του δημοσιεύει ο Απόλλων. Η ομάδα της Λεμεσού χαρακτηρίζει τον Πορτογάλο τερματοφύλακα ως έναν από τους κορυφαίους ξένους που αγωνίστηκαν ποτέ στην ομάδα. Φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα σε 315 παιχνίδια και είναι ο record-manσυμμετοχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (45).

Μάλιστα, ο Απόλλων δημοσιεύει και βίντεο στο οποίο ο Μπρούνο Βάλε ανέβηκε στην κερκίδα της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στην Κύπρο και χάρισε τη φανέλα του σε οπαδό των γαλάζιων με κινητικά προβλήματα.

Η ανάρτηση του Απόλλωνα

«Τα 37 του χρόνια συμπληρώνει ένας εκ των κορυφαίων ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας.

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της δεκαετίας, σύμφωνα με τους φίλους της ομάδας μας, Μπρούνο Βάλε γιορτάζει τα γενέθλια του και η οικογένεια του Απόλλωνα θέλει να του ευχηθεί χρόνια πολλά με υγεία και χαρά.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έζησε μεγάλες στιγμές με την ομάδα μας στην οποία αγωνίστηκε για επτά χρόνια μετρώντας 315 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 129 ανέπαφες εστίες. Είναι ο record-manσυμμετοχών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (45) και αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του Απόλλωνα.

Ο αγαπημένος «Κέρβερος» πανηγύρισε τρία Κύπελλα Κύπρου, δύο SuperCupκαι τέσσερις προκρίσεις σε όμιλο του UEFA Europa League.

Κορυφαία στιγμή για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα η ιστορική απόκρουση πέναλτι στον τελικό κυπέλλου του 2013, κόντρα στην ΑΕΛ.

Απόκρουση η οποία σηματοδότησε τη νέα εποχή του Απόλλωνα ο οποίος από την 22η Μαΐου 2013 μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί εντυπωσιακές παρουσίες τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ