aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕυχαριστίες Απόλλωνα στους χορηγούς του

Ευχαριστίες Απόλλωνα στους χορηγούς του

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους φίλους χορηγούς, οι οποίοι απέδειξαν για ακόμη μια αγωνιστική περίοδο ότι είναι κάτι περισσότερο από απλοί συνεργάτες, αφού με τη στήριξη και την εκτίμησή τους είχαν καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική μας ομάδα.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Μέγα Χορηγό της ομάδας μας, την εταιρεία Stoiximan.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες τους επίσημους χορηγούς Monlinks, PUMA, Hyundai, Petrolina, GNI, COLUMBIA Restaurants, Gree, CONERCON Energy, LAMBERTS, εστιατόρια MITBAH, DIMCO, ULTRA, HADJIYIANNIS, ROYAL CARRIBEAN και KIBAINU.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά τους υποστηρικτές μας OSHEE, VITTEL Mineral Water, Pizza Hut, PremierSoft, ZITA dairies, Property Gallery, CYP-CANA, K.P.N. Consulting LTD και UNOTEL.

Άπαντες στην οικογένεια του Απόλλωνα αναγνωρίζουν τη συμβολή των πιο πάνω εταιρειών και το γεγονός ότι βρισκόντουσαν στο πλευρό της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου.

Αρκετές από τις χορηγούς εταιρείες είναι διαχρονικά δίπλα μας, συνδέοντας το όνομά τους με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας μας συμβάλλοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές μας για την επίτευξη των στόχων μας.

Η φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος σκόρπισε ενθουσιασμό και τεράστια χαρά σε όλο το κυανόλευκο οικοδόμημα του Απόλλωνα, ωστόσο ταυτόχρονα μας δίνει επιπλέον κίνητρο, ορμή και ζήλο για ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ