aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈδωσαν την πρώτη τους απάντηση

Έδωσαν την πρώτη τους απάντηση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απλότητα και το πάθος που κατέθεσαν οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα στο νικηφόρο παιχνίδι τους με τον Άρη, όπως και η έκταση του σκορ, έστειλαν θετικά μηνύματα. Η ομάδα της Λεμεσού έδειξε ότι μπορεί να ανακάμψει και να επιστρέψει δριμύτερη. Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι η συνέχιση των καλών εμφανίσεων και η σταθερότητα στην απόδοσή της, που θα αποφέρουν και άλλες νίκες.

Κάποια στατιστικά λένε αλήθειες, όπως για τα 13 γκολ που έχει δεχθεί ο Απόλλων στις 15 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει. Εκεί θα χρειαστεί να προσέξει. Να μη δέχεται εύκολα γκολ που τον βάζουν σε περιπέτειες, μπλοκάροντας την απόδοσή του.

Οι κυανόλευκοι έχουν αφήσει πίσω τους το ματς με τον Άρη και θέλουν να ολοκληρώσουν το 2016 με άλλη μία νίκη. Να κερδίσουν μεθαύριο και την ΑΕΖ στο Τσίρειο, για να μπουν με καθαρό μυαλό στο 2017 και τις υποχρεώσεις που τους περιμένουν, με τα δύο ντέρμπι στη σειρά, πρώτα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα και μετά με την ΑΕΛ. Ντέρμπι που ενδεχομένως να κρίνουν πολλά. Θα φανεί τι στόχους θα έχει στη συνέχεια ο Απόλλων, αν και μπορεί η κατάσταση να παραμείνει η ίδια όπως τώρα.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές, δεν δέχονται ούτε για συζήτηση την πιθανότητα να απομακρυνθούν από υψηλές θέσεις. Το πάθος που έδειξαν στο παιχνίδι με τον Άρη, φανερώνει όλη τη θέλησή τους για να επανέλθουν δριμύτεροι και να διαψεύσουν όσους πιστεύουν πως θα υποχωρήσουν.

Η καλή αγωνιστική κατάσταση του Παπουλή, το σκοράρισμα από τον Πίεχ, οι επιστροφές των Αγγελή και Πέδρο, η διάθεση του Ντα Σίλβα και το πάθος του Σατσέτι, είναι στοιχεία που συνθέτουν την αγωνιστική βελτίωση του Απόλλωνα. Βέβαια, ένα μόνο παιχνίδι, όπως αυτό με τον Άρη, δεν είναι το απόλυτο κριτήριο.

Την ίδια σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα καλούνται να δείξουν και με την ΑΕΖ οι κυανόλευκοι. Ο κόσμος τους περιμένει και άλλες καλές εμφανίσεις και νίκες, ώστε να βάλει στην άκρη την όποια απογοήτευσή του από τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ