aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Εάν υπάρξει μία καλή προσφορά για το σύλλογο…»

«Εάν υπάρξει μία καλή προσφορά για το σύλλογο…»

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Όπως σημειώσαμε και χθες, με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Γελένα ενώθηκε ο Λούκα Στογιάνοβιτς.

Ο Σέρβος άσος του Απόλλωνα μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και αναφέρθηκε τόσο στο γάμο του όσο και στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Δεν είχα πολύ χρόνο αυτή τη σεζόν, αφού δεν ξεκουραστήκαμε λόγω των υποχρεώσεών μου με τον Απόλλωνα. Έτσι, αποφασίσαμε να κάνουμε πολιτικό γάμο και να το γιορτάσουμε μ’ ένα οικογενειακό γεύμα. Τώρα, πήγαμε στη Χάλα Πιονίρ για να γιορτάσουμε παρακολουθώντας το παιχνίδι ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα, αφού δεν θέλαμε με τίποτα να το χάσουμε», ανέφερε αρχικά ο Στογιάνοβιτς και ακολούθως πρόσθεσε:

«Ακολουθώ την Παρτιζάν, όταν έχω το χρόνο, όπου κι αν αγωνίζεται. Είτε είναι ποδόσφαιρο και μπάσκετ, είτε είναι πόλο και χάντμπολ. Την ακολουθώ παντού και σε όλα τα αθλήματα. Πάντα με ενδιαφέρει η Παρτιζάν, αλλά κυρίως μου αρέσει να βλέπω τους αγώνες μπάσκετ. Έχω φίλους στο σύλλογο, ενώ κάθε φορά που έχω χρόνο παρακολουθώ τα παιχνίδια. Ακόμα και όταν είμαι μακριά, δεν χάνω παιχνίδι της Παρτιζάν στην Ευρωλίγκα, αφού με ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας».

Καταλήγοντας, ο μέσος της Λεμεσιανής ομάδας, έκανε αναφορά και στον Απόλλωνα:

«Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, ωστόσο εκπληρώσαμε έναν από τους στόχους μας, αφού κατακτήσαμε το κύπελλο, ενώ εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν πολύ καλή σεζόν για εμένα. Σημείωσα 12 γκολ και νομίζω ότι έκανα καλή δουλειά. Ελπίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Για την ώρα βρίσκομαι στον Απόλλωνα. Εάν υπάρξει μία καλή προσφορά για το σύλλογο, τότε θα δούμε τι θα γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ