aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«€10.000.000 για Σάλαϊ μετά τη Γερμανία»

Αυξάνονται και πληθύνονται οι «μνηστήρες» για τον Ατίλα Σάλαϊ. Ο Ούγγρος αμυντικός είναι περιζήτητος από ομάδες όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και φαίνεται πως δεν θα αργήσει η ώρα που η Φενέρμπαχτσε θα μπει σε διαπραγματεύσεις για παραχώρησή του.

Εννοείται πως η τουρκική ομάδα όχι απλά θα κάνει απόσβεση των 2.000.000 ευρώ που πλήρωσε τον Ιανουάριο για να τον αγοράσει από τον Απόλλωνα, αλλά θα βάλει μπόλικο χρήμα στο ταμείο της. Κερδισμένοι θα είναι και οι γαλάζιοι της Λεμεσού, καθώς διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 15% και κατά τα φαινόμενα θα εισπράξουν αρκετά χρήματα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας calcioweb.eu η Αταλάντα έχει βάλει στο «μάτι» τον 23χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό και μετά το παιχνίδι της Ουγγαρίας με τη Γερμανία την Τετάρτη (23/6) θα κτυπήσει την πόρτα της Φενέρμπαχτσε. Σημειώνεται πως οι ιταλική ομάδα που θα συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν, κοστολογεί τον Ούγγρο διεθνή με 10.000.000 ευρώ. Αν λάβουμε υπόψη τα όσα καταγράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα η τιμή πώλησης του Σάλαϊ από τους Τούρκους τέθηκε στα 20.000.000 ευρώ. Πέραν της Αταλάντα, ενδιαφέρον προκύπτει από Λέστερ, Γουέστ Χαμ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ