aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΕ, αυτό δεν έχει ξαναγίνει!

Ε, αυτό δεν έχει ξαναγίνει!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Σαν τη γάτα με το ποντίκι έπαιξε ο Απόλλων την ΑΕΖ στο χθεσινό παιχνίδι και το τελικό 0-4 ίσως να είναι και λίγο αν αναλογιστούμε τις ευκαιρίες και την υπεροχή της ομάδας του Πέδρο Εμάνουελ. Οι κυανόλευκοι έχουν πετύχει επτά τέρματα, μέχρι στιγμής στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, και δείχνουν ότι επιθετικά θα βγάζουν (φέτος) «φωτιές»!

Με τον Παπουλή να επιστρέφει δριμύτερος, τον Ντα Σίλβα στα γνωστά (πολύ καλά) στάνταρ του, τον Μπεντόγια να αποδεικνύεται λίρα εκατό και φυσικά τους Γκιέ Γκιέ, Πίεχ και Μάγκλιτσα στη γραμμή κρούσης, μοιάζει δεδομένο πως μπροστά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Το θέμα στον Απόλλωνα αφορούσε στην αμυντική γραμμή, καθώς στα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας και στα δύο ματς με την Γκρασχόπερς φαινόταν πως υπήρχε πρόβλημα. Η ενσωμάτωση του Ρομπέρζ και η αρμονική συνύπαρξη με τον Βινίσιους, συν τον «κέρβερο» Βάλε και τους πλάγιους μπακ Βασιλείου – Λόπες έχουν κάνει πολύ ανθεκτική την τελευταία γραμμή.

Τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ακόμη δεν έχει παραβιαστεί η εστία του Απόλλωνα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει, τουλάχιστον την τελευταία 15έτια. Από τη σεζόν 200-2001 μέχρι και φέτος οι κυανόλευκοι δεν άρχισαν ποτέ το πρωτάθλημα χωρίς να δεχθούν τέρμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Και αν η αμυντική γραμμή συνεχίσει σε αυτά τα επίπεδα, σε συνδυασμό με την ποιότητα που… ξεχειλίζει στην επίθεση, τότε οι περσινοί κυπελλούχοι θα αποτελέσουν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ