«Δυστυχώς… και τους λόγους τους ξέρετε!»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους του Απόλλωνα οι οποίοι αναφέρονται στον επαναληπτικό αγώνα με την Αούστρια Βιέννης αύριο στο ΓΣΠ, στο αεροπορικό δυστύχημα της «Ήλιος» το 2005 και στο μνημόσυνο του Σολωμού Σολωμού:

«Μαγκές και λεμεσιανά αλάνια,

Αύριο η ομάδα μας καλείτε να κάνει ξανά το καθήκον της απέναντι στην ομάδα που παλληκαρίσια εκτός έδρας έδειξε το καλό της πρόσωπο και πήρε ενα ακόμη τεράστιο διπλό. Δυστυχώς δεν θα είμαστε παρών και τους λόγους τους ξέρετε! Ζητούμε απ’ την ομάδα μας να κάνει το αυτονόητο και να την ρίξει έξω όπως και τις άλλες! Εμείς θα είμαστε στα δικά μας λημέρια για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι!

Μια μαύρη μέρα σήμερα για τον κυπριακό ελληνισμό αφού σαν σήμερα έγινε η τραγωδία με το αεροπορικό δυστύχημα του 2005 όπου αφήσε παιδία ορφανά,μάνες,πατεράδες να κλαίνε και ακόμη δεν μάθαμε την πραγματική αλήθεια γι αυτή την τραγωδία!

Σαν σήμερα επίσης έπεσε μαχόμενος ο Σολωμός Σολωμού όπου δεν δέχτηκε την τούρκικη σημαία να κυματίζει στα ελληνικά εδάφη! Η ιστόρια δεν σβήνει θα είναι εκεί να μας θυμίζει πως δεν υπάρχει καμιά φιλία μαζί τους. ΣΟΛΩΜΕ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ το οδόφραγμα θα σπάσει!».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ