aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔύο «βολίδες» με το δεξί σε διάστημα ενός λεπτού (video)!

Δύο «βολίδες» με το δεξί σε διάστημα ενός λεπτού (video)!

Αφιέρωμα σε δύο τρομερά γκολ του Πάμπου Πίττα έχει η οπαδική ιστοσελίδα «apollon365»:

«Ο Πάμπος Πίττας θεωρείται μακράν ο κορυφαίος αριστερός μπακ που ανέδειξε η Κύπρος και είναι ο ποδοσφαιριστής που πανηγύρισε τους περισσότερους τίτλους από οποιονδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα, δηλ. 5 από τους συνολικά 11 τίτλους!

Τα 63 γκολ που έχει πετύχει, για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικός, που τον κατατάσσουν στην 4η θέση ανάμεσα στους κύπριους σκόρερ του Απόλλωνα όλων των εποχών, καταδεικνύει το μεγαλείο του Πίττα ως ποδοσφαιριστή του οποίου οι επιθετικές αρετές, οι επελάσεις μα πάνω απ’ όλα εκείνες οι φωτοβολίδες που εξαπέλυε και με τα δύο πόδια αποτελούν σημείο αναφοράς ακόμα και σήμερα από ουδέτερους φιλάθλους.

Για του λόγου το αληθές θαυμάστε τις δύο τρομερές βολίδες γκολ που πέτυχε μέσα σε διάστημα ενός λεπτού, και τα δύο με το υποτιθέμενο αδύνατο του πόδι το δεξί παρακαλώ, την περίοδο 1992/93 στην 9η αγωνιστική κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο Τσίρειο με τα οποία άνοιξε το σκορ οδηγώντας την ομάδα μας στη θριαμβευτική νίκη με 5-2».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ