aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔυνατά για το γρήγορο γκολ

Δυνατά για το γρήγορο γκολ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων είναι το φαβορί στη σημερινή του έξοδο στο Παφιακό και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να συνδυάσουν τη νίκη με μια πολύ καλή εμφάνιση. Απέναντι στην ΑΕΖ, οι κυανόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν, με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ομόνοια.

Μπορεί να μην αγωνίζεται στο Τσίρειο ο Απόλλων, όμως στο σημερινό του ταξίδι στην Πάφο, αναμένεται πως θα τον ακολουθήσουν αρκετοί φίλοι του. Τόσοι όσοι χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που θα σπρώξει ηθικά την ομάδα τους στην προσπάθειά της για τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Το πάθημα με τον Άρη, με την απώλεια των δύο βαθμών, έχει γίνει μάθημα, όπως λένε οι κυανόλευκοι, γι’ αυτό και απέναντι στην ΑΕΖ θα μπουν δυνατά για να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ, το οποίο θα τους δώσει άλλη δυναμική. Αλλά ακόμη κι αν το γκολ δεν έλθει νωρίς, οι συστάσεις του Πέδρο Εμανουέλ είναι ξεκάθαρες: Να επιμένουν και να έχουν υπομονή και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους.

Στο διάστημα της διακοπής ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του ώστε να διορθωθούν σε κάποιους τομείς. Οι κυπελλούχοι είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν στην πράξη. Η ποιότητα είναι εκεί και χωρίς αμφιβολία, οι ποδοσφαιριστές μπορούν, όσες δυσκολίες και να συναντήσουν, να επικρατήσουν και να πάνε ένα βήμα παρακάτω.

Ο Πέδρο Εμανουέλ άφησε εκτός πλάνου τον Μαγκλίτσα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να επιλέξει τους ίδιους έντεκα που παρέταξε στα δύο πρώτα παιχνίδια, με τη Νέα Σαλαμίνα και τον Άρη. Αν χρησιμοποιήσει και δεύτερο επιθετικό, δίπλα από τον Γκιέ Γκιέ, το ερώτημα είναι ποιος θα μείνει εκτός.

Ιδού κα το πιθανότερο σχήμα του Απόλλωνα: Ο Βάλε κάτω από τα δοκάρια. Ο Λόπες στο δεξί άκρο και ο Βασιλείου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ρομπέρζ με τον Βινίσιους ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο Σατσέτι κεντρικός μέσος, με τους Μπεντόγια και Ντα Σίλβα να αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς της ανάπτυξης της ομάδας. Στην κορυφή της επίθεσης ο Γκιέ Γκιέ και στα πλάγια ο Πέδρο και ο Παπουλής.

Διαθέσιμοι είναι οι Σαρδινέρο και Γκόμες, οι οποίοι πιθανόν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους εμφάνιση με τα κυανόλευκα. Οι πολλές και ποιοτικές επιλογές καθιστούν το έργο του τεχνικού του Απόλλωνα πιο απλό, από την άλλη όμως χρειάζεται και η ανάλογη ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές, όποιος και αν είναι ο αντίπαλός τους.

Η αποστολή των κυπελλούχων δεν θα είναι εύκολη και απαιτείται συγκέντρωση και σθένος. Θα επιδιώξουν να μην αφεθεί τίποτε στην τύχη. Ο κόσμος του Απόλλωνα θα είναι το απόγευμα στο Παφιακό και περιμένει να δει πάθος και σοβαρότητα, στοιχεία που μπορούν να καταστήσουν την ομάδα του Πέδρο Εμανουέλ ως το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ