aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Δικαιολογημένα είναι θυμωμένος και απογοητευμένος»

«Δικαιολογημένα είναι θυμωμένος και απογοητευμένος»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στην ομάδα: «Οι μεγάλες ομάδες έχουν και μεγάλη πίεση. Αντιλαμβανόμαστε ότι δώσαμε δικαιώματα. Οι στόχοι είναι μεγάλοι και δεν αλλάζουν. Περισσότερο δεν κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να πάρουμε τους βαθμούς. Αυτό που στεναχωρεί δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά το σθένος που επέδειξε η ομάδα. Είναι κάτι που βελτιώνεται και πρέπει να δουλέψουν σκληρά οι ποδοσφαιριστές για να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο του Απόλλωνα που δικαιολογημένα είναι θυμωμένος και απογοητευμένος».

Για το πόσο σημαντικό είναι να παίρνει αποτελέσματα: «Το αποτέλεσμα είναι πάντα το ζητούμενο. Μπορούσαμε να κερδίζαμε, αλλά με τέτοιες εμφανίσεις θα είχαμε και πάλι απώλειες. Όταν έχεις μεγάλους στόχους πρέπει να επιδεικνύεις πάθος και αποφασιστικότητα».

Για το δείπνο στους παίκτες: «Προσπαθήσαμε να αποφορτίσουμε τους ποδοσφαιριστές. Aν κάναμε σπασμωδικές κινήσεις θα ήταν ότι χειρότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ