aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔιεργασίες ενίσχυσης

Διεργασίες ενίσχυσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο προγραμματισμός για την Πάφος FC έχει αρχίσει και η απόφαση που έχει παρθεί, είναι πως θα γίνουν κινήσεις ενίσχυσης οι οποίες θα καταστήσουν πιο δυνατή την ομάδα. Ντόμπνια, Ανγκούλο, Πάβελ, Μπάκαρντ, Ράκελς και Ιμπραχίμ, δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα περίοδο. Ο Πολίτσι και ο Καρώ αγωνίστηκαν δανεικοί από τον Απόλλωνα, αλλά δύσκολα θα συνεχίσουν στη νέα σεζόν, αν και όλοι στο στρατόπεδο της παφιακής ομάδας θα ήθελαν να έχουν μαζί τους τον τελευταίο.

Πάντως, πολύ σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Μπάκαρντ και Ανγκούλο και γίνονται προσπάθειες να είναι και του χρόνου στην ομάδα. Δεν εξαρτάται όμως μόνο από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, καθώς και οι δύο είναι δανεικοί και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι ομάδες τους.

Σε μια άλλη εξέλιξη τα νέα είναι θετικά για τον Κέβιν Μπεριγκό. Ο Γάλλος, ο οποίος πέρσι ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της παφιακής ομάδας, θα επιστρέψει στην Κύπρο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και θα είναι παρών στη έναρξη της προετοιμασίας. Το προηγούμενο διάστημα μετά την αποκατάσταση της υγείας του ήταν δανεικός στη Ρίγα Λετονίας. Αν επιστρέψει και είναι στα ίδια επίπεδα, όπως πριν τον τραυματισμό του, θα αποτελέσει ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Πάφος FC.

Αρχές Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο. Η παφιακή ομάδα θα μεταβεί στο εξωτερικό, πιθανότητα σε ένα από τα αθλητικά κέντρα της Αυστρίας ή της Πολωνίας. Μέχρι τότε αναμένεται, πως ο προγραμματισμός θα έχει ολοκληρωθεί και ο Ζέλικο Κόπιτς θα έχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό συμπληρωμένο το ρόστερ του. Ο στόχος είναι να εμφανιστεί ποιοτικά και αριθμητικά καλύτερη η ομάδα έτσι ώστε και ο ίδιος να έχει περισσότερες επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ