aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔιέλυσε τη Νέα Σαλαμίνα ο Απόλλωνας! (video+pics)

Διέλυσε τη Νέα Σαλαμίνα ο Απόλλωνας! (video+pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Ο Απόλλωνας επικράτησε 5-0 (πατήστε εδώ για τα γκολ) επί της Νέας Σαλαμίνας στο Τσίρειο στάδιο, και παράλληλα συνδύασε μια πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα της Λεμεσού, με έναν… δαιμόνιο Ντα Σίλβα, κυκλοφόρησε την μπάλα, ενώ η ομάδα του Λιάσου Λουκά δεν ανταποκρίθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ξεδίπλωσε τις επιθετικές του ικανότητες ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους ερυθρόλευκους. Η ομάδα του Αυγουστή δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να φτιάξουν προϋποθέσεις για γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Άλεξ ντα Σίλβα από την άσπρη βούλα (8’), μετά την ανατροπή του Ζάντερ από τον Βοσκανιάν. Ωστόσο αυτή είναι δύσκολη φάση για τον διαιτητή καθώς οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν, και ο Αρμένης ποδοσφαιριστής δεν φάνηκε να έκανε παράβαση με πρόθεση. Οι κυανόλευκοι στο 16ο λεπτό διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Γιάκολις ο οποίος αξιοποίησε πλήρως την κάθετη του Ντα Σίλβα και με ήρεμο πλασέ νίκησε τον Βεσελόφσκι. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα μπορούσε να σκόραρε ξανά στο 38’, ωστόσο του δυνατό του στου σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι κυανόλευκοι με γκολ στο 48’ και 52’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0, αρχικά με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντα Σίλβα, ενώ αργότερα ο Βραζιλιάνος έδωσε ασίστ στον Ζελάγια ο οποίος πλάσαρε για το 4ο γκολ της ομάδας του. Ο Βάλε στο 57ο λεπτό… απογειώθηκε και απέκρουσε το δυνατό σουτ του Βοσκανιάν, το οποίο ήταν η πρώτη φάση για τη Νέα Σαλαμίνα. Το 5ο γκολ των γηπεδούχων το πέτυχε ο Μαρτίνες με κοντινό πλασέ λίγα λεπτά μετά αφότου μπήκε στο παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι στο 87ο λεπτό είχαν αξιόλογη ευκαιρία μετά από κοντινή κεφαλιά του Κυπριανού, αλλά ο Βάλε είπε ξανά «όχι» και απέκρουσε με τις γροθιές.



Απόλλων (Περικλής Παπαπαναγή): Βάλε, Πέδρο (55′ Μαρτίνες), Πιτσιάν, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Σατσέτι (66′ Πολίτσι), Ντα Σίλβα, Άλεφ, Σκέμπρι, Γιάκολις (56′ Στυλιανού), Ζελάγια.

Νέα Σαλαμίνα (Λιάσος Λουκά): Βεσελόφσκι, Σεργίου, Μιντίκκης (52′ Κάκκο), Γκράσι, Βοσκανιάν, Κούσουλο, Μανογιάν, Πόλιανετς, Κυπριανού, Μπριζίτο, Μακρίεφ (46′ Νταμαού).

Σκόρερ: 8′, 47′ Ντα Σίλβα, 16′ Γιάκολις, 52′ Ζελάγια, 64′ Μαρτίνες

Κίτρινες: Άλεφ

Αποβολές: 

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Κώστας Ψευδιώτης.

Α’ βοηθός: Αριστείδης Χρίστου.

Β’ βοηθός: Σωτήρης Βίκτωρος.

Τέταρτος: Λουκάς Σωτηρίου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου.



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ