aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔιάταγμα αποκλεισμού 46χρονου από αθλητικούς χώρους

Διάταγμα αποκλεισμού 46χρονου από αθλητικούς χώρους

Λάρνακα: Διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους μέχρι τη διεκπεραίωση της υπόθεσης, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εναντίον 46χρονου από χωριό της επαρχίας, αφού συνελήφθη από την Αστυνομία χθες βράδυ έξω από το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος κατά τη διάρκεια του αγώνα Ερμή-Απόλλωνα, έχοντας παράνομα στην κατοχή του πυροτεχνήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο διέταξε όπως παρουσιαστεί ενώπιον του στις 3 Νοεμβρίου 2016.

Επίσης υπέγραψε εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ και εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό διάταγμα αποκλεισμού του από αθλητικούς χώρους μέχρι τη διεκπεραίωση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι πίσω από τη βόρεια κερκίδα έξω από το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος στη Λάρνακα, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ερμή-Απόλλωνα, ο 46χρονος εντοπίστηκε να έχει στην κατοχή του ένα κουτί που περιείχε 20 πυροτεχνήματα τουρκικής προέλευσης.

Ο άνδρας συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επικίνδυνου αντικειμένου και της βίας στα γήπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ