aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔιαχρονικά ο Απόλλωνας τροφοδοτεί τα αντιπροσωπευτικά μας συγκρότηματα

Διαχρονικά ο Απόλλωνας τροφοδοτεί τα αντιπροσωπευτικά μας συγκρότηματα

Διαχρονικά ο Απόλλωνας τροφοδοτεί τα αντιπροσωπευτικά μας συγκρότηματα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Συνολικά έχουν κληθεί 7 ποδοσφαιριστές του ενόψει των επερχόμενων αγώνων των Εθνικών μας ομάδων για τις διοργανώσεις της UEFA.

Κλήση στην Εθνική Ανδρών Κύπρου έλαβαν τρεις ποδοσφαιριστές μας ενόψει των αγώνων με Σαν Μαρίνο και Βέλγιο στις 21 και 24 Μαρτίου στο ΓΣΠ για τα προκριματικά του EURO 2020. Συγκεκριμένα, οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Βασιλείου, Χαράλαμπος Κυριάκου και Φώτης Παπουλής θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους πρώτους απαιτητικούς αγώνες της προκριματικής φάσης. Ο πρώτος μέχρι σήμερα έχει 10 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής με το ντεμπούτο του να πραγματοποιείται στον αγώνα της 11ης Νοεμβρίου του 2011 με αντίπαλο την Σκωτία.

Ο Χαράλαμπος Κυριάκου πραγματοποίησε τη πρώτη του εμφάνιση στις 5 Μαρτίου του 2014 με αντίπαλο την Βόρειο Ιρλανδία και από τότε μετρά 20 συμμετοχές. Τέλος, ο Φώτης Παπουλής κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική τη φετινή περίοδο κάνοντας ντεμπούτο στις 6 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Νορβηγία στο πλαίσιο του Nations League. Συνολικά έχει 4 συμμετοχές και ένα γκολ.

Κλήση στην Εθνική Ελπίδων Κύπρου, έχουν λάβει τέσσερις ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ (20/3), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21. Συγκεκριμένα, κλήθηκαν από τον κ. Νίκο Ανδρονίκου οι Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ιωάννης Βασιλειάδης, Κωνσταντίνος Παπαμιχαήλ και Πέτρος Ψύχας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ