aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Δένει» τον Τουράμ

«Δένει» τον Τουράμ

Νερό στο όνομα του Ροζέριο Τουράμ πίνουν στην Κέρκυρα.

Λογικό και αναμενόμενο από την στιγμή που ο Βραζιλιάνος επιθετικός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη (2-0) των Φαιάκων επί του Αστέρα που τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής άνοιξε λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα παρουσιάζοντας τις μεγάλες πτυχές του ταλέντου του και ήδη στην «κόμισσα» αρχίζουν να γίνονται οι πρώτες σκέψεις αναφορικά με την επέκταση του δανεισμού του ή ακόμη και της αγοράς των δικαιωμάτων του.

Να θυμίσουμε πως ο 25χρονος παίκτης αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μόντε Αζούλ, με την Κέρκυρα να κρατάει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, εφόσον αυτός ικανοποιήσει με την απόδοσή του.

Ο Τουράμ αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στην Κύπρο, αρχικά με τον Άρη Λεμεσού (2013-14) κι εν συνεχεία με τον Απόλλωνα Λεμεσού (2014-15 και 2015-16). Με τον Άρη σκόραρε 15 φορές σε 31 ματς πρωταθλήματος, ενώ με τον Απόλλωνα είχε την ευκαιρία να παίξει στο UEFA Europa League, αλλά και να στεφθεί Κυπελλούχος Κύπρου.

Σημειωτέων πως δεν είχε σκοράρει έπειτα από 17 τελικές μέχρι το παιχνίδι με τον Αστέρα και κόντρα στους Αρκάδες πέτυχε 2 γκολ σε 7 τελικές προσπάθειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ