aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν ξέρω αν ψάχτηκαν κάποιοι άλλοι στο παρελθόν για χάρες, ο Απόλλων όχι!»

«Δεν ξέρω αν ψάχτηκαν κάποιοι άλλοι στο παρελθόν για χάρες, ο Απόλλων όχι!»

Ταπεινά και προσγειωμένα είναι το σύνθημα στον Απόλλωνα την επόμενη μέρα της σημαντικής νίκης με 3-1 επί της ΑΕΚ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων Φανούριος Κωνσταντίνου διευκρίνισε πως η χθεσινή δήλωσή του δεν ήταν μομφή κατά της ΑΕΚ υπογραμμίζοντας πως ο Απόλλων δεν χρειάζεται χάρες από κανέναν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την επιτυχία επί της ΑΕΚ: «Για μας ήταν παιχνίδι μονής επιλογής, έπρεπε να κερδίσουμε για να μείνουμε ζωντανοί στην πραγματοποίηση του ονείρου. Δεν πετύχαμε τίποτα, βλέπουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν αυτή την στιγμή. Απαγορεύεται να σκαφτόμαστε κάτι άλλο.

Για τη σημασία της επιτυχίας και τη συνέχεια, είπε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι, υπήρχε άγχος και πίεση, αυτά αυξάνονται κατακόρυφα με το τέλος της σεζόν. Δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, που μας αφήνει σε τροχιά διάκρισης. Στο σημείο που βρισκόμαστε, ο καθένας εξαρτάται από τα δικά του πόδια. Η ΑΕΛ μειονεκτεί λίγο, όμως υπάρχουν παιχνίδια που όλα μπορούν να συμβούν. Το πρωτάθλημα είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος με επίπονη διαδρομή. Πρέπει να είσαι κυνικός. Δεν πανηγυρίζει κανείς στο Κολόσσι. Ταπεινά και συγκεντρωμένα για τα επόμενα παιχνίδια. Κρατάμε μικρό καλάθι, παραμένουμε ταπεινοί και συνεχίζουμε. Είμαστε ο Απόλλων, έχουμε ευθύνη στην ιστορία μας να παίξουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ στις χθεσινές του δηλώσεις: «Εμείς δεν έχουμε καταλάβει γιατί έχουν ενοχληθεί στην ΑΕΚ. Αλίμονο να μην είχαν κίνητρα. Αν είδατε στο τέλος τις δηλώσεις μου είπα πως η ΑΕΚ μπορεί να επιστρέψει. Αν αισθάνονται άβολα για κάτι που δεν ξέρουμε, δεν μπορώ να το γνωρίζω για να υπάρχει τέτοια αντίδραση. Αν υπήρχε η αντίθετη δήλωση από μέρους της ΑΕΚ θα το αποδεχόμασταν, διότι ο Απόλλων έχει πολλά κίνητρα, όπου και αν αγωνίζεται. Δεν είπα ποτέ να μας χαρίσουν ή να γυρευτούν αλλού. Ο Απόλλων δεν ψάχνεται, ίσως αν ψαχνόμασταν να μπορούσαμε να φτάσουμε σ’ ένα τρόπαιο πρωταθλήματος γρηγορότερα. Δεν ξέρω αν ψάχτηκαν κάποιοι άλλοι στο παρελθόν. Ο Απόλλων κερδίζει και χάνει στο γήπεδο.

Ο Απόλλωνας δεν έχει στοχοποιήσει την ΑΕΚ. Αυτό που εννοούσα είναι πως η ΑΕΚ είχε νέο προπονητή και δεν μας κέρδισε ποτέ φέτος. Αυτό μεταφραζόταν σε κίνητρο. Ίσως θα έπρεπε να το διευκρινίσω αυτό. Καμιά μομφή για την ΑΕΚ. Δεν μπορώ να μπω στην σκέψη του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ. Για να την κερδίσω τέσσερις φορές φέτος, σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας για να απαιτήσω να μου χαρίσει ο οποιοσδήποτε. Ο Απόλλων δεν ψάχνει χάρες από κανέναν. Αν κερδίσουμε κάτι, θα το κερδίσουμε με τον ιδρώτα μας».

Για τον τραυματισμό του Ντιγκινί: «Ο Ντιγκινί θα περάσει από MRI για να ξέρουμε το μέγεθος του προβλήματος του. Τα υπόλοιπα δύο παιδιά βγαίνουν από την καραντίνα τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και ανυπομονούν να ενσωματωθούν το συντομότερο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ