aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔεν μπόρεσε να βρει το αντίδοτο

Δεν μπόρεσε να βρει το αντίδοτο

Σύμφωνα με τους οπαδούς του, ο Απόλλων έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του. Κατάφερε να προηγηθεί, αλλά αντί να σπάσει το ηθικό των αντιπάλων του, έπεσε χαμηλά η δική του ψυχολογία.

Με τέτοια αντίδραση, μετά το γκολ του Παπουλή, είναι δύσκολο να πάρεις αυτό που θέλεις, όταν ο αντίπαλος έχει καλή τακτική. Και προχθές βράδυ, ο Πέδρο Εμανουέλ δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο στην τακτική του αντίπαλου προπονητή. Από τα πλάγια προέρχονταν πολλοί κίνδυνοι, ενώ στη μεσαία γραμμή δεν έφτανε η διάθεση του Ντα Σίλβα.

Άργησε ο πάγκος του Απόλλωνα να καταλάβει τι γινόταν μέσα στο παιχνίδι και ιδιαίτερα τη θέληση των αντιπάλων. Βέβαια, θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι προς το τέλος, σε μια δυο φάσεις, με τον Γκιέ Γκιέ και τον Μάγκλιτσα, θα μπορούσε να έσωζε τον ένα βαθμό, όμως η τύχη δεν το ήθελε, ίσως γιατί η μοίρα του όρισε να χάσει το παιχνίδι.

Η αλήθεια, σε μια γενική ανάλυση, είναι πως ο Απόλλων μπορεί να έχασε σε άλλο ένα ντέρμπι, αλλά αν συνέλθει μπορεί να κερδίσει πολλά. Φτάνει να μην επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη που αποδεδειγμένα στοιχίζουν πολύ ακριβά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ