aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Δελεάζει τον Σελάγια με περισσότερο χρήμα

Προ ημερών είχαμε κάνει αναφορά στην επιθυμία του Εμίλιο Σελάγια να αποχωρήσει από την Νταμάκ λόγο του γεγονότος πως το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία έχει πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού και η αβεβαιότητα είναι περισσότερη από κάθε άλλη φορά.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που πήρε μετεγγραφή στη Νταμάκ τον περασμένο Ιανουάριο έναντι καταβολής βαρβάτης αμοιβής στον Απόλλωνα, ήταν σε συζητήσεις με την ομάδα του για να βρεθεί κοινή συνισταμένη ώστε να αποδεσμευτεί και να φύγει από τη χώρα.

Η διοίκηση της Νταμάκ φαίνεται πως δεν είναι διατεθιμένη να τον χάσει και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του έχει προτείνει ένα ακόμη πιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο από το τωρινό που ολοκληρώνεται το 2021, με σκοπό να τον δελεάσει και να του αλλάξει γνώμη, κάτι που φαίνεται πως θα καταφέρει.

Το τελευταίο διάστημα γράφτηκαν ορισμένα πράγματα για πιθανή επιστροφή του Αργεντινού άσου στην Κύπρο, όμως είναι αλήθεια πως δύσκολα κάποια ομάδα θα μπορούσε να ικανοποιεί τα οικονομικά του «θέλω», πόσω μάλλον τώρα με τη νέα πρόταση που έχει στα χέρια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ