aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΔευτέρα αρχίζει προετοιμασία ενόψει Γεωργίας και Αρμενίας

Δευτέρα αρχίζει προετοιμασία ενόψει Γεωργίας και Αρμενίας

Ξανά σε ρυθμούς προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στις 10 και 13 Νοεμβρίου θα δώσει δύο διεθνείς φιλικούς αγώνες με τη Γεωργία και την Αρμενία, αρχίζοντας με τον τρόπο αυτό την προετοιμασία της για τις επίσημες διοργανώσεις του 2018.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου με προπόνηση στις 18:00 στο Μακάρειο Στάδιο. Πριν από την προπόνηση θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ ενώ η προπόνηση θα είναι ανοικτή στα αρχικά της στάδια για ληψη φωτογραφιών και πλάνων.

Την Τρίτη το πρωί θα γίνει προπόνηση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (κλειστή για τα ΜΜΕ) και την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για τη Γεωργία. Ο αγώνας Γεωργίας – Κύπρου θα γίνει την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 17:00 τοπική ώρα (15:00 ώρα Κύπρου) στο Στάδιο «Tengiz Burjanadze» στην πόλη Γκόρι.

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το πρωί η αποστολή της Εθνικής θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αρμενία και τη Δευτέρα 13 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Αρμενία στις 18:00 τοπική ώρα (16:00 ώρα Κύπρου).  Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο «Vazgen Sargsyan» στην πόλη Ερεβάν. Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ της Δευτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ