aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Χτυπά» φορ από τη Λατινική Αμερική

«Χτυπά» φορ από τη Λατινική Αμερική

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Άντον Μαγκλίτσα και Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ θα είναι και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του Απόλλωνα. Ωστόσο, η τεχνική ηγεσία σε συνεργασία με τη διοίκηση εξετάζουν μια – δύο πολύ καλές περιπτώσεις επιθετικών που θα προσθέσουν βάθος στη γραμμή κρούσης.

Μετά και την αποχώρηση των Ροζέριο Κονσεϊσάο και Γιώργο Κολοκούδια, είναι αναγκαία άλλη μια προσθήκη. Άλλωστε, δεν μπορεί να βγάλει τη σεζόν με μόλις δυο επιθετικούς αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού, ενώ από κάποιο σημείο και μετά θα φορτωθούν και με κίτρινες κάρτες. Όπως πληροφορούμαστε, εξετάζονται δυο περιπτώσεις, Αργεντινού και Βραζιλιάνου.

Μαγκλίτσα και Γκιέ Γκιέ πέτυχαν μαζί σε πρωτάθλημα και κύπελλο 17 γκολ. Μπορούσαν για περισσότερα, αλλά ο πρώτος ήρθε τον Ιανουάριο και στα τελευταία παιχνίδια αντιμετώπισε και πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο πρώτος είχε τραυματισμούς που του στέρησαν τη δυνατότητα να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στην ενδεκάδα.

Kαι νεαροί για τον κατάλογο β’

Με βάση το υφιστάμενο ρόστερ και εφόσον θα παραμείνουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές που η τεχνική ηγεσία επιθυμεί, ο Απόλλων έχει τρεις κενές θέσεις για κοινοτικούς ποδοσφαιριστές που θα εγγραφούν στον κατάλογο Α. Πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθούν και νεαροί ποδοσφαιριστές, κάτω των 21 ετών, για τον κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ