aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧουσαΐν: «Στο μέλλον να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα»

Χουσαΐν: «Στο μέλλον να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα»

Μετά την ανακοίνωση της οριστικοποίησης της συμφωνίας με τον Ετζάζ Χουσαΐν, το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα κοινοποίησε βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του μετά το πέσιμο των υπογραφών:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έχω δει το γήπεδο και όλους στην ομάδα και νιώθω καλά. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά όταν ήρθε ο Απόλλων ένιωσα πως ήταν η σωστή επιλογή.

Πέρσι ήταν οι πρωταθλητές και έπαιξαν Ευρώπη και αυτή είναι και η δική μου φιλοδοξία. Στο μέλλον εύχομαι να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα και να βγούμε ξανά Ευρώπη. Ήταν πολύ ωραίο που είδα ξανά το Χαϊτάμ, είναι καλός μου φίλος. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε ήταν στην αρχής της καριέρας μας, παίξαμε μαζί στη Φρέντρικστάντ και τώρα συναντιόμαστε ξανά μετά από δέκα χρόνια και είναι πολύ ωραίο που θα παίξουμε ξανά μαζί.

Μου είπε ο Χαϊτάμ πως είναι πολύ καλή ομάδα, με νέο στάδιο με πολύ καλούς ανθρώπους και γενικά είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος. Διαθέτω καλή τεχνική κατάρτιση, μου αρέσει να πασάρω μπροστά, να ελέγχω το ρυθμό του παιχνιδιού και να αγωνίζομαι για το σύνολο της ομάδας. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά από τους οπαδούς του Απόλλωνα, θα τα δώσω όλα και θα πολεμήσω για την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ