aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧωρίς περιθώρια, στενέψανε τα όρια

Χωρίς περιθώρια, στενέψανε τα όρια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν περιθώρια στον Απόλλωνα για άλλες απώλειες. Τα όρια για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία έχουν στενέψει επικίνδυνα και η νίκη αύριο με αντίπαλο την Ομόνοια είναι μονόδρομος. Άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως πιθανή νέα απώλεια θα είναι μια σημαντική υποχώρηση, πριν καλά-καλά ζεσταθούν οι μηχανές.

Γι’ αυτό και ο στόχος έχει προσδιοριστεί από όλους, κάτι που αν επιτευχθεί θα φέρει ηρεμία για να μπορέσει ο Απόλλων  να αντεπιτεθεί και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Θα έχει, επίσης, ιδιαίτερη σημασία να επιστρέψει στις νίκες, για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν με όνειρα τη σεζόν και αν δεν καταφέρουν να διεκδικήσουν τους στόχους θα «σερβίρουν» στον κόσμο μεγάλη απογοήτευση.

Ο Πέδρο Εμανουέλ θα έχει τη σημερινή μέρα στη διάθεση του για να αποφασίσει, κατά πόσο θα «θυσιάσει» τον Μπεντόγια για να ρίξει στο αυριανό παιχνίδι και δεύτερο επιθετικό. Ο Πορτογάλος, σκέφτεται δίπλα από τον Γκιέ Γκιέ, να χρησιμοποιήσει τον Μαγκλίτσα, όμως αυτό είναι μόνο μια σκέψη, γιατί η επιθετική γραμμή του Απόλλωνα, μπορεί να γίνει πιο απειλητική και αξιόμαχη, αν ανεβάσουν την απόδοσή τους ο Παπουλής και ο Πέδρο.

Οι δυο παίκτες αποτελούν τα δυνατά κλειδιά για να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα, γιατί έχει διαπιστωθεί πως με τους δύο ακραίους σε κέφια, ο Απόλλων μπορεί να γίνει πιο δημιουργικός και ουσιαστικός. Γιατί ακόμη και αν ξεκινήσει αύριο ο Απόλλων με δύο στην κορυφή της επίθεσης, δεν θα καταφέρει πολλά πράγματα, αν οι δύο ακραίοι επιθετικοί του, δεν βοηθήσουν. Συνεπώς, δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν σίγουρο το σχήμα που θα παρατάξει ο Πέδρο Εμανουέλ, με δύο φουνταριστούς.

Εκείνο που προέχει πιο πολύ, είναι η ενδεκάδα, να αποκτήσει το μέταλλο νικητή, το οποίο απώλεσε στα τρία εντός έδρας παιχνίδια και οι ποδοσφαιριστές, να καταθέσουν το πάθος που απαιτείται. Και στο κάτω-κάτω, το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο για τους πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.  Είναι άθλημα που το κάνουν πιο όμορφο οι μάγκες. Και είναι η ώρα να αποδείξουν οι παίκτες του Απόλλωνα πως είναι και μάγκες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ