aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΧειραψία Φανιέρου-Γερμανών, συνεργασία με πρώην προπονητή του Απόλλωνα

Χειραψία Φανιέρου-Γερμανών, συνεργασία με πρώην προπονητή του Απόλλωνα

Ανακοίνωση χορηγικής συνεργασίας εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή Αραδίππου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για Γερμανική εταιρεία.

Δείτε την ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ερμή Αραδίππου ανακοινώνουν ότι για τα επόμενα 2 χρόνια, ως μια από τις χορηγούς της ομάδας μας θα είναι η Εταιρεία γερμανικών συμφερόντων Soccerion LTD. H Soccerion LTD εχει Γραφεία στο Eindhoven της Ολλανδίας οπως και στην Βαλέτα της Μάλτας και έχει αρχίσει πρόσφατα και δραστηριοποιείται στο Sports Management, στο Web Marketing και στο Financial Producting Services. Η Εταιρεία και οι νόμιμοι εκπροσώποι της Βόλφγκανγκ Ρολφ και Τόμας φον Χέιζεν θα παρουσιασθούν σε ειδική εκδήλωση μαζί με τους άλλους χορηγούς της ομάδας μας λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της νέας περιόδου. Το λογότυπο της Soccerion LTD θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας της ανδρικής μας ομάδας».

Ο εκ των ιδιοκτητών της Soccerion LTD, Τόμας φον Χέιζεν, για όσους θυμούνται, εργάστηκε στον Απόλλωνα ως προπονητής στο παρελθόν (2008-10).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ